Oldalak

2014. június 2., hétfő

A lélek emlékszik!


Mikor a test meghal a lélek tova száll és magával viszi mindazon emlékeket, miket begyűjtött abban az életben. Míg vár az újjászületésre leszűri a tanultakat a földi életéről. Majd jön a szülőválasztás és az újra leszületés. A lélek magával hozza emlékeit, ahogy elfoglalja a testet. Ha a lélek magasan fejlett és már több életet megjárt a csöpp ember személyisége nagyon összetett lehet, mire felnő.

A lélek emlékszik mindenre, az elme nem. Az elme csupán arra hivatott, hogy elemezzen, túléljen és biztonságot teremtsen. Az elmének is megvan a saját funkciója és ha nem tekintünk rá ellenségként, hanem a saját szolgálatunkba állítjuk, akkor vele együtt hegyeket mozgathatunk meg. Adjunk neki feladatot. Ahogy rááll a célok megvalósítására és arra, hogy egy jobb vagy biztonságos életet teremtsünk magunknak, számára nem az lesz a fontos, hogy -hogy éri el, csak hogy stabilitás legyen. Meg lehet nyugtatni, hogy igen is rá szükség van, ez az újabb és újabb feladatokkal érhető el. Amikor a lélek megnyílik és bekapcsol és engedjük, hogy szóljon hozzánk és hogy meghalljuk üzeneteit, csodákat élhetünk át.

A lélek székhelye a szívünk alatt található, ott ahol a 8-as csakra a kristályszív. Ha szól hozzád, táncol és élővé válik. Elmúlt életeink során sok traumát élhettünk át és szenvedést, szegénységet, magányt. Azonban nem szabad ezekre az életekre átokként vagy kudarcként tekinteni. Hisz mindegyik tanítani jött téged, minden egyes helyzet és a hozzá kapcsolódó emberek. Akik közül páran ebben az életedben is jelen lehetnek. A lélek arra vágyik, hogy boldog légy és beteljesítsd azt, amiért erre a földre érkeztél. Mert, hogy feladattal jöttél. Sokan vannak, akik feladata, mint nekem is mások felébresztése. És vannak mások, kik feladata másban rejlik. A TE választásod, hogy elkezdesz-e emlékezni, hogy miért vagy itt? 


A lélek felébred és elkezd emlékezni, azért, hogy tovább léphessen. Hogy ebben az életben már másképp cselekedjen. Egy -egy találkozás vagy helyszín bekapcsolja ezeknek az életeknek a fájdalmait és újra élheted. Azonban  ha engeded segítőid feloldják ezeket. Ebben az életedben nem kell már újra élned a magányt vagy a szegénységeket, a betegségeket. Szabadon szárnyalhat és elnyerheted a békét az örömöt a boldogságot. SZABADÍTSD FEL MAGAD! Emlékezz és tanulj a múlt eseményeiből. Szeresd magad és ezt az életet! 

Egyéni konzultációra, oldásra az alábbi számon kérhetsz  tőlem időpontot : +36-20/314-2954 Zita (Zia)  




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése