Oldalak

2014. június 25., szerda

A szeretkezés energetikája

Sok témában és módon írtak már a szeretkezésről, szexről, erotikáról. Én magam legutóbb Oscar Wilde regényében taglalt férfi szerelem, minden apró részletébe betekintést nyerhettem. Ha a szeretetben valódi egység van, akkor valóban szinte mindegy, hogy a másik fél, női avagy férfi testben található. Ebben az esetben az Ikerláng mindkét fele férfi testben született le.



Valójában mi is történik, amikor két test egyesül? Amikor a férfi magába fogadja a nőt? Sokkal több, mint, ami a fizikai szemünk előtt feltárul. A nő mint befogadó, mindent, ami a férfi aurájában energetikai rendszerében található magába fogad. Ha ez az egyesülés az ösztön szintjén jön lére, egy olyan társsal, akinek az energetikai rendszere tele van fájdalommal, nehéz érzelmekkel, érzelmi programokkal vagy entitásokkal (negatív lények), akkor a női ezt is magába tudja cuppantani. Ezért sem jó az, amikor fűvel, fával "kefélünk", ahogy manapság szokás. Ez egy olyan fajta egyesülés valóban, mint ahogy az ősi wicca szertartások ábrázolták és a szexuál mágia. 

Amikor a főpapnő magába fogad egy férfit, avagy a kehely a nő magába fogadja a tőrt, a férfit. Megtörténik az a fajta misztikum és transzformáció, melyből egy új élet születhet. Az elemek összekeverednek (a víz az érzelem, a tőr a levegő, az elme), a vér a sejtek a testnedvek alkímiája aktivizálódik. A termékenység, mely földanya méhében pihen, feléled, s megáld maga körül minden jelenlévőt és élőt. 




A férfit ma is valóban a vadász ösztöne hajtja? Ahogy az ősi kelta hagyományban, a vadász, aki legyőzte a legerősebb szarvast és megölte. Magáévá tehette a vadászó Szüzet. Ezek az ösztönök az alsó csakrákból fakadók, amiből hiányzik a szív. Itt az ősi állati erő és birtoklási vágy tombol csupán. És ahogy a vadász kielégült, onnantól kezdve már a zsákmány érdektelennél válik. 

A valódi varázslat és mágia az az amikor a szív szintéjről, ahogy a tantra is tanítja egyesül férfi és nő. Az igazi kihívás, az elnyerni a másik szívét, szeretetét és bizalmát. Megőrizni a lángot, a szenvedélyt, az igaz tiszta szeretetet és egységet egy kapcsolatban. Amikor valóban szereted azt a férfit vagy nőt, akkor soha sem lehet az az ember ugyanaz. Ne is várd tőle. Hisz minden egyes nap változunk. Akkor egy szeretkezés sem lehet vagy válhat unalmassá, hisz olyan mintha minden egyes szerelmeskedésünk az első lenne. Szerelmesünk testét hogyan is unhatnánk meg, hisz oly sok felfedezni való van rajta.

Amikor képes vagy így tekinteni Kedvesedre és erről a "szintről" szerelmeskedni vele, akkor megtörténik a csoda. Onnantól fogva nem az lesz a kérdés, hogy milyen pozícióban csináljuk, hogy elég szexi vagyok-e számára, hogy sötétben vagy világosban műveljük-e? Hanem egyszerűen csak engeded, hogy a szerelem és szíved szava, hullámai magával ragadjanak és a karodban tartsd a másikat, magadba idd a látványát, szavát, csókja ízét, teste melegét. Ismered minden rezdülését és úgy érsz hozzá, mint egy hangszerhez. Finoman lágyan, pontosan tudva, hogy ha ott megérintem, akkor az milyen hangot vált ki belőle. Mikor érintem erősebben és mikor lágyabban, vagy pihenek meg egy rövid időre, hogy aztán újra felkorbácsoljam szenvedélye tüzét. 


Ha szívedből kapcsolódsz a pároddal, ott semmi olyan nem kerülhet át a nő testébe, mi számára kellemetlen. A szív sugárzó szintjén minden alacsony rezgés és entitás elég. A gyönyör ereje sokszoros az ösztönös szeretkezéshez képest. Sőt az elnyújtott tantrikus szeretkezéskor valóban multiorgazmust élhet át a nő. Olyan eksztatikus élményt, melyet csak akkor ismerhet meg, ha szíve párjában maximális bizalommal és egyenrangú kapcsolatban él.         

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése