Oldalak

2014. június 14., szombat

Minden ami az életedbe nem működik, azt te választottad! Hogyan tudod ezt megváltoztatni?

Nagyon sokan vannak, akik még a mártír és áldozat szerepeket választják az életükben. Hisz könnyebb másokat hibáztatni azért, ami nem működik, mint szembe nézni a saját magunk által teremtett "démonokkal" és "szarkupaccal"! 

Számomra a legdöntőbb mondat ez volt: - "Minden szenvedés, szegénység, magány, bármi ami diszkomfort érzést okoz te teremtetted! Azonban ha TE TEREMTETTED, AKKOR TE IS TUDOD ELPUSZTÍTANI ÉS MEGVÁLTOZTATNI!" Engem ez megnyugtatott. És azóta ha valami nem úgy működik, ahogy szeretném, akkor erre emlékeztetem magam. Megállok és megvizsgálom, hogy mi is ami valójában itt igaz? Mi is az ami miatt, én ezt választottam? És a legfontosabb, hogy mit kell tegyek, ahhoz, hogy megváltozzon. Azon túl, hogy kinyilatkoztatom az Univerzum felé, hogy tovább ezt nem szeretném választani. És cselekszem

Nincs azzal semmi baj, ha valaki még nem ébredt rá arra, hogy létezik valami más is azon túl, hogy megszülettünk, dolgozunk, eszünk, szeretkezünk, gyereket nemzünk, felneveljük és meghalunk. Még az ösztönök vezérlik és az elméje rajba és nem hisz abban amit nem lát. Előbb - utóbb mindenkinek történik az életében valami, ami felébreszti ebből az "alvó állapotból". Ez az idő mindenkinél máskor jön el. 




Azonban azok, akik már elindultak ezen az úton és tudják, hogy van és létezik ezen túl más is és még talán tanultak is olyan technikákat, amivel ki tudja magát húzni a gödörből, vagy fejlődhet és aztán végül mégis a kényelmet választja. Azok számára az a "rossz hír", hogy az állóvíz előbb utóbb elkezd algásodni, pocsolyává vagy mocsárrá válni és lehúz. Amikor a lélek már felébred, akkor elkezd vágyni a más életre. Ami vissza tud húzni a kényelembe, a pocsolyába az az elme. És ekkor ha az elme erősebbé válik és győz. A test kezd el jelezni, méghozzá betegségekkel, elhízással stb

Az utóbb időben csökkent a kollektív fejlődés hatása. Mindenkinek mostantól a saját "felelőssége" az egyéni fejlődés. Akik már régóta emelkednek és a rezgéseik, azok környezetében lehetséges és gyorsabb lehet, az egyéni fejlődés. Ha például egy házaspárból az egyik úton járó és emelkedik a másik nem, akkor a másikat is "húzza" magával. Ha bírja azt az energiát, ugyanis a másik lehetőség, hogy nem bírja a párja "emelkedett rezgéseit" és elhagyja. Ezért is vannak, mostanában a kapcsolatok (nem csak párkapcsolat) szintjén is nagy átrendeződések. Ahol a fény, ott a sötétség nem tud megmaradni. Fontos, hogy egyre többen gyújtsák fel lelkük fényét és világítsanak, hogy ez a világ valódi változáson tudjon keresztül menni. 


Tehát a választás mostantól rajtad áll. Alszol még, vagy felébreszted a lelked és a boldog, örömteli és ragyogó életet választod? Akkor fogsz tudni igazán minőségi párkapcsolatot, baráti kapcsolatokat és munkát bevonzani! A tested pedig egészségessé válik, sokkal kevesebbet leszel beteg. TE MIT VÁLASZTASZ? :-)    
Ha szeretnél tovább lépni, azonban egyedül nem megy, várlak szeretettel egy egyéni konzultáción vagy képzésen: 
www.istarkapuja.com     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése