Oldalak

2014. május 2., péntek

Szer-etet

Szeretet. Sokszor hallottuk már, leírták már, tanultunk róla, tapasztaltuk, átéltük és tudjuk, hogy nélküle az élet sokkal sivárabb, és fájdalmasabb. És van, hogy már elcsépelt szóvá vált, vagy már talán akár közhellyé is. Mondván igen, az egyetlen dolog a földön, "ami fontos" az a szeretet! 

A kérdés ami felmerült bennem, hogy valójában tudjuk azt, hogy milyen is valójában szeretni és az "Isteni szeretet"? Amit ha befogadunk az életünkben valóban táplálékká válik és onnantól foga, kár nincs szükségünk fizikai ételre, mert a szer-etet, etet. Találkoztál olyan emberrel, akiből sugárzott a tiszta szeretet és csak úgy adta, anélkül, hogy tudta volna, hogy ki vagy? És nem egy gurura vagy egy szentre gondolok, hanem "hétköznapi" emberre. 

Honnan tudtad, hogy az aki szeretettel fordul feléd, azt a valódi kedvesség vezérli? Vagy azért kedves  hozzád, mert szeretne valamit kapni tőled és elérni nálad? Megpróbál manipulálni a szeretetén keresztül? Ha legalább egyszer találkoztál olyan emberrel, aki valódi kedvességet és szeretetet árasztott magából, akkor tudni fogod. A "valódi" belülről jövő szeretet ugyanis nem kér, nem vár el és nem ítélkezik. 

Gyerekkoromból egy mese részlet nagyon mélyen a lelkembe ivódott. A címére már nem emlékszem csak arra, hogy gyerekek elmentek legyőzni a gonoszt, azonban nagyon féltek. És akkor jött egy tündér és azt mondta, hogy ne féljenek, mert a fény, mindig legyőzi a sötétséget. A jó rossz, mindig győz a gonosz felett. Azokban akik még most ébredeznek a tiszta szeretetben és nagyon érzékenyek, ahogy én is. Érzik és tapasztalják, hogy sajnos a körülöttünk lévő világ és emberek nagy része még nem ebből a forrásból táplálkozik. Van úgy, hogy a sötétre, a gonoszságra és a manipulációra automatikusan összehúzódnak. Azonban ilyenkor jusson eszedbe ez a mondat. 

A FÉNY MINDIG LEGYŐZI A SÖTÉTSÉGET. Ne engedd magad összehúzni, amikor körülötted megjelennek ezek az erők, hanem tárd ki a fényed még jobban. Engedd meg magadnak, hogy RAGYOGJ. Kapcsolódj össze a saját Isteni éneddel és az Univerzum szer-etet energiájával és a ragyogásodtól a körülötted lévő sötétség fel fog oldódni. Lehet, hogy lassan, azonban például a démoni energiák, nem bírják a magas rezgést. A szeretet energia az egyik legmagasabb rezgés. Hidd el és higgy benne és mindent elnyel, ami nem a tiszta szer-etet. Sok helyen azt tanítják, ha találkozol egy ilyen negatív vagy sötét energiával, akkor kezd el védekezni és egy védőburkot felrakni. Azonban azt sehol nem mondják, hogy ezzel minden mást is kizársz, se ki se be nem megy semmi. Nem a védekezés a megoldás! Hanem az ha kiterjeszted a fényed és szereteted.

Ugyanez történik a félelemeknél is és az aggódásnál, önsajnálatnál. Azoknál az érzelmi energiáknál, amik lehúznak bennünket. Ha felismered, hogy beengedted a testedbe, lelkedbe és minden aurarétegedbe a sötétséget, ami örvényként húz lefelé, akkor ezt a spirált, mielőtt teljesen behúzna meg tudod állítani. Ülj le és lélegezz, a szívedbe, vagy ott ahol megjelenik a félelem vagy bármi más. Kapcsolódj össze a segítőiddel, az Isteni lényeddel és az Univerzum szeretet forrásával és lélegezz magadban oda fényt, hol sötétség van. Tedd ezt addig, míg azt nem érzed, hogy feloldódik. Mindez egy választás kérdése, hogy mivel táplálod magad. Félelemmel, vagy szeretettel? 


Az ölelés, a nevetés és az öröm szintén táplálja és növeli bennünk a szeretet energiáját. Nincs olyan helyzet, bármilyen drámainak is tűnik, amin ne lehetne nevetni. Én már nagyon jókat tudok mulatni saját hülyeségeimen és drámáimon. Ugyanis a drámákat és a problémákat, bármilyen hihetetlen is szintén mi gyártjuk? Szeretnél végre kilépni a probléma gyáros és dráma királynő szerepéből? Tedd le, válaszd azt, hogy elengeded! Ezek mind azért vannak, mert ezzel próbálunk figyelmet és szeretetet nyerni a környezetünkből

Azonban rendkívül fárasztó, mindig egy külső forrástól kapni a szeretetet és függni tőle. Ha megtalálod a saját forrásod, illetve megtanulod, hogyan tudsz az Univerzum szer-etet forrásával kapcsolódni. Soha többé nem kell senkitől sem függnöd. Hát nem csodálatos? Sőt képessé válsz bárkit táplálni magad körül! Mi lenne ha ezt választanád mostantól? Hidd el nem olyan nehéz. És a nyári tábor egy része erről fog szólni, ha úgy érzed, hogy külső támogatásra van szükséged még az elején.

  






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése