Oldalak

2014. május 15., csütörtök

Erotikus irodalom


A napokban újra megnéztem a Velencei kurtizán című filmet. És amire már nem emlékeztem belőle és ami számomra fontos momentum, hogy ezek a nők műveltek voltak. Akkoriban a feleségeket arra neveltek, hogy a férjüket szolgálják, gyereket szüljenek és ne legyen önálló gondolatuk vagy véleményük. Míg a kurtizánnak fontos volt, hogy ne elsajátítsa a csábítás a szerelem művészetét és hogy művelt és szellemes legyen. 

Hisz ha egy nő arcát nem látni, csak azt ha széttárja a combját és feltűnik az úgynevezett "mágikus háromszöge", az csupán egy darab hússá válik. És bár yonink sem egyforma, mégis ha csak azzal próbálunk megfogni egy férfit hosszú távon nehéz lehet. Fontos, hogy a nő igenis legyen okos és vonzó, csábító és humoros. A férfiak szeretik azokat a nőket, akikkel tudnak beszélgetni és aki érdeklődik őszintén irántuk és van önálló gondolata, véleménye. A vágyat fenntartani napi szinten, még akkor is ha ehhez időre, és energiára van szükség fontos egy kapcsolatban. Különben a tűz kihuny és a hálószobában beköszönt a megszokás, a rutin, ami megöli a szexualitást.   

A múlt nyáron egy amerikai szexuálterapeuta hölgy könyvében olvastam, hogy azoknak a pároknak, akiknek már kezd a szexuális életük egyhangúvá válni. Azt javasolja, hogy vagy írják le saját vágyukat és olvassák fel a Kedvesüknek, vagy olvassanak erotikus irodalmat. Hogy ez mitől más mint a pornó? Először is az erotikus irodalomban ott van a művészet. Finoman írja le vagy körbe, azt amit tennék a párunkkal vagy egymással. Közben fel és begerjeszti a vágyat, aminek az életben tartása főként akkor fontos, ha a kapcsolat már több évtizedes vagy ha ritkán találkozunk. 

Volt egy Kedvesem, akivel tudtuk, hogy nem vagyunk egymásnak rendelve, azonban imádtuk egymás testét kényeztetni és jól éreztük magunkat együtt. Mivel mindketten ritkán értünk rá, ezért úgy tartottuk fent a vágyat, hogy erotikus versben mondtuk el, mire vágyunk és mit tennénk a másikkal. Még ezt megspékelve 1-2 erotikus és művészi fotóval, egyszerűen a tűz a szenvedély végig megmaradt (bármennyit is kellett várnunk egymásra) és fel izzította köztünk a találkozás örömét és a szeretkezés beteljesülését.   

Ha te magad nem tudsz verset írni semmi gond. Az interneten is rá lehet keresni ilyen jellegű művekre, mint például a Szürke ötven árnyalata című könyv. Lepd meg a párodat, tüzeld fel ezeket a hideg estéket és hozz új színt és játékot az szerelemi életetekbe. Tekints úgy a párodra, mint egy "szexuális játékszer".  A szexuálterapeuta hölgy megemlített egy költőt, aki a feleségével úgy tartotta fent évekig a szenvedély lángját, hogy a férfi képes volt a feleségére nem csak feleségként tekinteni, hanem "szexuális játékszerként". Ami azt jelenti, hogy képes vele játszani és egymással, hogy nem ragadnak bele a tipikus férj-feleség szerepekbe, ami lehúzza a kapcsolatot egy idő után, ha nem fűszerezzük meg. Láss túl a társadalmi szerepeiteken és azokon a fix nézőpontokon, hogy hogyan kéne viselkedni egy szülőnek, ha már szülők vagytok, egy férjnek, egy feleségnek, egy X idős férfinak vagy nőnek! VÁLJ JÁTÉKOSSÁ ÉS VEDD BE A JÁTÉKBA A TÁRSAD IS!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése