Oldalak

2014. március 4., kedd

Mi történik, amikor szembe mész a félelmeiddel?

Az én történetem igaz történet. Akárcsak az a film amit a napokban láttam a címe Boldogság nyomában. Szinte mindenkivel megnézetném, aki elvesztette a hitét önmagában és abban, hogy számára is megvalósulhat a boldogabb és szebb élet. A siker receptje, ha létezik ilyen az a : vágy, kitartás, szorgalom és elhivatottság. Azonban én sem voltam ezzel mindig így és volt, hogy a félelem és a szorongás maga alá tepert és szenvedtem. 

Amikor félsz és szorongsz. Az energiáid összehúzódnak. Te magad olyan szinten lekicsinyíted magad, mint valóban egy porszem. Amikor ebbe az állapotba teszed magad (mert ezt senki más nem teszi veled, hanem te magaddal). Akkor SEMMIT NEM VAGY KÉPES BEFOGADNI! Azért élnek sokan szenvedésbe és szegénységbe, mert már elhitték, hogy semmi más nem létezhet számukra. És nem képesek arra, hogy felnézzenek és meglássák az igazságot, azt, hogy ez csak EGY ILLÚZIÓ. Tény, hogy nagyon valóságossá tudod tenni. 

Amikor boldog vagy és örülsz, kinyílsz és megnyílsz az Univerzumnak és az ajándékainak. Ebben az állapotban, az energiáid hatalmasra nőnek, valóban a Mindenséggé válsz. Azzá a ragyogó lénnyé, aki valójában vagy. Ebben az állapotban képes vagy bármit fogadni, korlátok nélkül. Ha ezt megérted és azt, hogy az, hogy melyik állapotot választod, az rajtad múlik. Akár képes leszel előbb-utóbb saját magad felhozni erre a rezgésre. Akkor bármit kérhetsz és bármit elérhetsz. MÉG EGYSZER MONDOM, BÁRMIT

Azonban az elme nagyon cseles tud lenni. Az elme mindentől fél. Attól is ha boldog leszel és attól is ha nem. Attól is ha gazdag leszel és attól is ha szegény. Attól is ha magányos vagy és attól is ha jön az igaz szerelem és ott kopogtat az ajtódon. A kérdés megint csak az, hogy TE MIT VÁLASZTASZ? Szembenézel a félelmeddel és azt mondod, hogy látlak és mégis ugrok. Vagy bebújsz a sarokba és feladod? Egy mostani access workshopon hangzott el. "Ahol valamitől félsz, ott valami képességed van elrejtve. Minél jobban félsz valamitől, hogy képes vagy-e rá, annál biztosabb, hogy igen arra képes vagy." Ha lépsz és a félelmet félre söpröd, mint egy pókhálót. Akkor egy ajándékot találsz a félelem helyett. És ez az ajándék TE MAGAD VAGY, önmagad számára. 

Felszínre kerülnek azok a rejtett képességeid, amikről eddig talán csak sejtésed volt. Ha mindez nem megy egyedül, akkor szeretettel látlak egy személyes konzultáción. Bejelentkezni a 06-20/314-2954-es számon lehet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése