Oldalak

2013. december 17., kedd

Egy nő ezer arca


Miről is szól az Istennő Leányai képző? Gyakorlatilag arról, hogy azt a fényes és ragyogó nőt megtaláljuk magunkban, akik lehettünk volna. Ha megkapnánk azokat az ősi tanításokat és beavatásokat, amikre már a mi anyáink sem emlékeznek. Ezekbe a beavatási szertartásokba és tanításokba vezetem be a nőket. Egy varázslatos világba. Ahova csak a nők képesek belépni, hisz oly nagy szerepünk van most a világban. Ha a mi lelkünk, testünk rendben van, akkor a család, a férfi is képes gyógyulni a mi fényünkben és feloldódni.  

Születésünktől az alapállapotunk ez a fényes és ragyogó lény. Minden nő kicsi lányként még nem agyal azon, hogy elég jó nő-e vagy sem? Nem áll neki kalóriát számolni. Nem foglalkozik a súlyával vagy  azzal, hogy az a pici husi a pocin az most már úszóguminak minősül-e vagy sem? Elkezdjük felfedezni a világot és önmagunkat. És ahogy cseperedünk elkezdi kibontani magát először a leány. 

A női minőség hármas arca: a Leány, az Anya és a Banya. Őseink még különféle beavatási rítusokkal megünnepelték például ha egy lány nővé érett. A leány első menstruációs vére avagy holdvére az egész női rokonságot vagy a törzs női tagjait örömmel töltötte el. Az anya büszkén nézett a lányára és avatta be a felnőtt nők titkaiba. Míg a mai társadalomban a menstruáció és a menstruációs vér szégyennek számít. A lányokat onnantól fogva még jobban féltik. És az anyáknak fogalmuk sincs arról, hogy miképpen kéne felkészíteni a lányukat a felnőtté válásra. 

A következő beavatási lépcső egy nő életében a szüzessége elvesztése. A harmadik Istennő, akiről nem sok szó esik a Szerelem Istennő. Mária Magdalénához kapcsolodó vörös fátylas papnők, avagy a "szent szajha" minőség képviseli őt többek között. Az a nő, aki valóban művészetté képes alakítani a szeretkezést. Akinek a test és annak örömei és élvezete teljesen természetesek. És képes megélni a szeretkezésben a teljes odaadást. Ma szintén a testhez a szexualitáshoz sok minden negatív blokk és érzelem kapcsolódik a szégyentől kezdve a félelemig és a függőségekig. Mert szintén kevés olyan anya van (és ez remélem változik) aki tudja, hogy -hogyan kéne felkészíteni a lányát a férfival való egyesülésre. A maszturbáció mint olyan és a szexualitás tabu. 

Többek között ezért is hoztam létre a gésaKépzőt, ahol a felnőtt nőknek sok-sok oldáson és szertartáson keresztül adom át, hogy miképpen gyógyítsák saját szexualitásukat és kapcsolatukat a férfiakkal generációkra vissza menőleg. 

A hármas minőségben a második az Anya. Azt hiszem szintén kevés olyan nő van, aki az anyaságra tudatosan képes felkészülni és örömmel várni. Hogy a babavárás ne terhesség legyen, hanem valóban gyermek áldás. 

És végül az utolsó minőség a Banya avagy a bölcs asszony. A mai társadalomban megöregedni szintén méltósággal szinte nem lehet. A ráncokat rejtegetni és vasalni kell. Az ősz hajat, ami egykor tekintélyt parancsolt festeni kell. Az idősek, akik a régi időkben a tanács és a törzs megbecsült tagjai voltak és valóban bölcsességükkel támogatták a népüket és a családjukat, ma sokszor számkivetettként élnek. A történeteiket senki sem hallgatja meg. Mivel nincsenek megbecsülve, mély önsajnálatba vagy panaszkodásba menekülnek. 

És hogy mi más is lehetséges? Ha úgy érzed, hogy szeretnél ezen változtatni, amit most nőként nem élsz meg. Szeretnél többet kihozni magadból és azt a tudást, majd tovább adni a te lányodnak, akkor lehet, hogy itt a helyed 2014. március 1.-én szombaton? Az új kezdetek energiájában, a Leány játékosságával és örömteli kacagásával és szeretetével várlak. Zia 
Részletek mailban és a weblapon: 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése