Oldalak

2016. július 10., vasárnap

Új energiás férfi és női szerepek

Lassan kezdenek a szerepek helyre állni. Még talán fizikai síkon nem annyira látszik, azonban energetikailag már történik. Mindkét fél belefáradt a harcokba és lassan rájövünk, hogy hogyan tudunk együtt működni. Valamint arra, hogy sokkal jobb együtt, mint egymás nélkül. Nekünk nőknek, ugyanannyira "szükségünk" van a férfira, mint a férfiaknak ránk nőkre. 


Az új tudatosságban felismerjük a játszmáinkat, már az előtt vagy közben, miközben játsszuk és azonnal felülírjuk. Magamon tapasztalom a legnagyobb változást a férfiakat illetően. Mindaz, mi régen felzaklatott, ma már nem bánt. Vagy, ami miatt, bezárkóztam hónapokra és sírtam volna, hogy bezzeg megint bántottak, azon maximum egy nap alatt túl vagyok. 

A férfiak belátják, hogy nem férfiatlan dolog, ha ők is kiveszik a részüket a gyermek nevelésből és egyre jobban látják és értékelik, hogy mi nők mennyit dolgozunk. Elkezdenek segíteni és kivenni a részüket a házimunkából is, rájöve, hogy ez szintén nem férfiatlan dolog. Mi nők pedig sokkal türelmesebbé válunk abban, ahogy a férfi felé fordulunk. Amikor látjuk, hogy a férfi, igyekezvén a családjának megadni mindent, fáradt, és úgy érzi nagy rajta a súly. Nőként elkezdünk újra bízni a férfiban és megnyílni nekik, annál is jobban, mint, valaha tettük. Többé nem hibáztatjuk őket, azért, amit a múltban tettek, amikor a patriarchátussal átvették az uralmat.

Végre elkezdünk valóban lélekben is közeledni egymás felé és képessé válunk, őszintén és tisztán kommunikálni egymással. Sokszor ez a kommunikáció nem is hangok útján történik, hanem a 2 lélek kezd el beszélni egymáshoz. Elmesélik a történetüket, felismerik a másik nagy fájdalmait és hogy milyen hosszú utat tett meg idáig. Hogy végre egymásra találjunk. És onnantól fogva együtt fejlődnek, csupán másképp, mint, ahogy ezt eddig gondoltuk nőként. Meg kell adjuk a férfinak a lehetőséget, hogy a saját fejlődési útját válassza, és bízni benne.   


Tudom, hogy még sokan, ahogy én is keresik a társukat, akivel ez megtörténhet. Azonban, egyre több üzenetet kapok, hogy már nagyon nagyon közel van az idő. Ha az idei évben nem tud megtörténni, a jövő év, még inkább támogató lesz ebben. A találkozások egyre nagyobb számban történnek meg és végtelenül természetesen és egyszerűen. Egyszer csak ott lesz, mintha mindig is ott lett volna. Ne add fel a reményt. Amit azonban tehetsz addig is, hogy a saját lelked felkészíted erre a találkozóra és ünneplőbe öltözteted. Megszabadulsz a még meglévő régi mintáktól.

Ebben segít a pénteki meditáció is, illetve az egyéni kezelések is. Ahova örömmel várlak: www.istarkapuja.com vagy iratkozz fel a hírlevélre és vedd igénybe az ajándékot, ami a feliratkozóknak jár.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése